Burn the Place copertina

Burn the Place

A Memoir

Anteprima

Attiva il tuo abbonamento Audible con un periodo di prova gratuito per ottenere questo titolo a un prezzo esclusivo per i membri

Acquista a 11,86 € e inizia la prova
Dopo 30 giorni (60 per i membri Prime), 9,99 €/mese. Cancella quando vuoi.
Dopo esserti registrato per un abbonamento, puoi acquistare questo e tutti gli altri audiolibri nel nostro catalogo esteso, ad un prezzo scontato del 30%
Ottieni accesso illimitato a una raccolta di oltre migliaia di audiolibri e podcast originali.
Nessun impegno. Cancella in qualsiasi momento e conserva tutti i titoli acquistati.

Burn the Place

Di: Iliana Regan
Letto da: Eileen Stevens
Acquista a 11,86 € e inizia la prova

Dopo 30 giorni, 9,99 €/mese. Cancella quando vuoi.

Acquista ora a 16,95 €

Acquista ora a 16,95 €

Conferma acquisto
Paga usando carta che finisce per
Confermando il tuo acquisto, accetti le Condizioni d'Uso di Audible e ci autorizzi ad addebitare il costo del servizio sul tuo metodo di pagamento preferito o su un altro metodo di pagamento nei nostri sistemi. Per favore, consulta la nostra Informativa sulla Privacy qua.
Annulla

A proposito di questo titolo

A singular, powerfully expressive debut memoir that traces one chef's struggle to find her place and what happens once she does.

Burn the Place is a galvanizing culinary memoir that chronicles Iliana Regan's journey from foraging on the family farm to opening her Michelin-starred restaurant, Elizabeth. Her story is alive with startling imagery, raw like that first bite of wild onion, and told with uncommon emotional power. It's a sure bet to be one of the most important new memoirs of 2019.

Regan grew up the youngest of four headstrong girls on a small farm in Northwest Indiana. Even when she was picking raspberries as a toddler still in diapers, Regan understood to pick only the ripe fruit and leave the rest for another day. In the family's leaf-strewn fields, the orange flutes of chanterelles seemed to beckon her, while they eluded others.

Regan has always had an intense, almost otherworldly connection with food and earth. Connecting with people, however, has always been harder. As she learned to cook in the farmhouse, got her first job in a professional kitchen at age 15, taught herself cutting-edge cuisine while running her "new forager" underground supper club, and worked her way from front-of-house staff to running her own kitchen, Regan often felt that she "wasn't made for this world." She was a little girl who longed to be a boy, gay in an intolerant community, an alcoholic before she turned 20, a woman in an industry dominated by men.

Burn the Place will introduce listeners to an important new voice from the American culinary scene, an underrepresented perspective from the professional kitchen, and a young star chef whose prose is as memorable and deserving of praise as her food.

A Publishers Weekly Pick of New Cooking Books of 2019

©2019 Iliana Regan (P)2019 Blackstone Audio, Inc.
Business Culinario Donne Enogastronomia Gastronomia

Cosa pensano gli ascoltatori di Burn the Place

Valutazione media degli utenti. Nota: solo i clienti che hanno ascoltato il titolo possono lasciare una recensione

Recensioni - seleziona qui sotto per cambiare la provenienza delle recensioni.